Н У Х Т

Ейчари шліфують навички з Інтернет-бізнесу

26 грудня 2017

Ейчари шліфують навички з Інтернет-бізнесу

Спеціалісти по роботі із персоналом та з питань працевлаштування управляють не лише командами. Серед їх професійних завдань – консультування і допомога в організації власної справи та інших гнучких форматів самозайнятості (фріланс, блогерство тощо). Тож студенти спеціалізації «Управління персоналом та економіка праці» активно вивчають основи підприємництва з провідними фахівцями, цього разу – на meetup «Хочу свій Інтернет-магазин» із Оленою Кондратенко, керівником відділу навчання EVO.company, лідера ринку електронної комерції в Україні, що об’єднує онлайн-маркетплейси Bigl.ua, Kabanchik.ua, Prom.ua, Deal.by, Goodini.ua, Vchasno.com.ua, Zakupki.prom.ua та багато інших для сотні тисяч підприємців і мільйонів покупців у чотирьох країнах.

Фахівець ознайомила студентів із трендами та нюансами ведення бізнесу в онлайн: що найчастіше купують в Інтернет і які перспективи мають різні продуктові сегменти; як дізнатись, чи варто виходити на ринок із певним товаром, зокрема, використовуючи функціонал Google keyword tool; яка конверсія продажів є типовою для Інтернет-магазинів із високим і низьким середнім чеком; де купувати продукцію (перепродаж «зі складу» та без, дропшиппінг через AliExpress, сайт 1688 та подібні до них); який мікс каналів онлайн-продажу буде для підприємця менш затратним, зважаючи на тип бізнесу (споживчі товари, виробництво, послуги), – власний сайт (не завжди актуально), маркетплейси, соціальні мережі та/або співпраця з блогерами; як мінімізувати ризики при відкритті online store та розрахувати окупність інвестицій в нього.

Ейчари розглянули кейси онлайн-продажу хенд-мейд продукції (Еко-майстриня) та шкіряної галантереї (Mr.Сумкин), отримавши корисні рекомендації щодо створення «бізнесу з нуля» в глобальній мережі, за що вдячні особисто пані Олені та EVO.company, участь в освітніх заходах якої планується й надалі.      

Опублікований: 26-12-2017
Читайте також:
Все про вступ-2020 на Дні відкритих дверей у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

На вихідних у Сумському коледжі харчової промисловості нашого університету відбувся День відкритих дверей. Учні випускних класів, випускники професійно-технічних закладів та їх батьки оглянули кабінети і лабораторії фахових дисциплін, поспілкувалися з викладачами і студентами коледжу. Щоб зацікавити майбутніх вступників, допомогти у виборі спеціал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Все про вступ-2020 на Дні відкритих дверей у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 04 листопада 2019

RED ARROW – із новітньою технологією Clean Smoke

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів професором Іриною Шевченко для студентів групи Мя-1-1М згідно з програмою дисципліни «Інноваційні технології м’ясних і м'ясомістких продуктів» та асистентом Оксаною Фурсік для студентів групи ТБ-3-8 згідно з програмою дисципліни «Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв» була прове...

ЧИТАТИ ДАЛІ

RED ARROW – із новітньою технологією Clean Smoke 02 грудня 2019

Наші фахівці допомагають виробничникам впроваджувати системи менеджменту безпечності та якості харчових продуктів

В Одеському інституті післядипломної освіти НУХТ відбувся семінар-тренінг із питань впровадження та актуалізації систем менеджменту безпечності та якості харчових продуктів. На семінарі навчались 20 працівників із 10 підприємств та організацій олійножирової, м’ясопереробної та хлібопекарної галузей. Категорії учасників семінару - від заступників д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші фахівці допомагають виробничникам впроваджувати системи менеджменту безпечності та якості харчових продуктів 11 січня 2019

На реальних прикладах із досвіду своєї роботи у галузі побудувала лекційне заняття викладачка кафедри туристичного та готельного бізнесу

6 квітня 2021 року в онлайн-форматі відбулася відкрита лекція «Підбір постачальників послуг» старшої викладачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Уляни Ситайло з дисципліни «Івент-менеджмент» для здобувачів 3 курсу спеціальності 242 «Туризм». Основні питання розглянуті під час лекції – роль кадрового забезпечення в івент-індустрії, особли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На реальних прикладах із досвіду своєї роботи у галузі побудувала лекційне заняття викладачка кафедри туристичного та готельного бізнесу 07 квітня 2021