Н У Х Т

До заходів Національного форуму з безпеки дорожнього руху долучилися фахівці університету

20 листопада 2018

До заходів Національного форуму з безпеки дорожнього руху долучилися фахівці університету

15 листопада 2018 року у Києві відбувся Національний форум з безпеки дорожнього руху, який проходив у рамках другого етапу Тижня безпеки дорожнього руху.

Мета заходу – акцентувати увагу на необхідності підвищення загального рівня правосвідомості усіх без винятку учасників дорожнього руху: як перевізників і водіїв, так і пасажирів, і пішоходів та сприяти підвищенню рівня практичної взаємодії служб і відомств, що працюють у сфері безпеки руху, об’єднавши їх зусилля задля зменшення рівня аварійності на українських автошляхах.

Відкрили роботу заходу та виступили модераторами національний координатор ВООЗ Міністерства охорони здоров’я України з питань безпеки дорожнього руху Юрій Чорний та віце-презедент Міжнародного благодійного фонду «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» Віктор Козоріз.

Спікери заходу презентували проект «Підвищення безпеки автомобільних доріг в містах України», ознайомили учасників із Державною програмою підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року, програмами «Інтелектуальні світлофори та освітлення» та «Безпека в містах України». Також серед актуальних питань забезпечення безпеки дорожнього руху були розглянуті стан, проблеми та перспективи реформування законодавства у сфері безпеки дорожнього руху, питання підвищення рівня безпечності доріг загального користування, забезпечення безпечної дороги дітей до школи та інші нагальні питання.

Серед учасників Форуму – представники органів державної влади, громадських організацій, експертів і провідних ЗМІ. Наш університет представили начальник відділу охорони праці та техніки безпеки Тетяна Потапова та доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці Ольга Євтушенко. За матеріалами Форуму для наших студентів були прочитані лекції «Безпека на дорозі – безпека життя».

Також у рамках Форуму відбулася презентація Всеукраїнського конкурсу фото- та відео-робіт «Молодь за безпеку дорожнього руху». На електронну адресу оргкомітету надійшли більше тисячі робіт, авторами яких стали учні загальноосвітніх шкіл, вихованці позашкільних навчальних закладів, студенти, члени молодіжних угрупувань. Переглянути та оцінити роботи учасників конкурсу можна на сайті Міжнародного благодійного фонду «Допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод» http://dopomogadtp.com/ua/ у розділі Конкурс. Незалежне онлайн-голосування триватиме з 19 листопада по 10 грудня 2018 року.

Долучися до голосування та підтримай креативну молодь – саме з неї починається майбутнє!

Опублікований: 20-11-2018
Читайте також:
Kinds of Energy на відкритому практичному занятті

Доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко 13 жовтня 2023 року провела відкрите практичне заняття на тему «Kinds of Energy» для здобувачів вищої освіти групи Ел-1-3 Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. Гулого. Студенти прочитали текст про види енергії, прослухали аудіозапис інтерв’ю представника ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Kinds of Energy на відкритому практичному занятті 16 жовтня 2023

Наші біотехнологи на Днях кар’єри Корпорації «Артеріум»

Днями здобувачі-біотехнологи відвідали дуже пізнавальний захід «Дні кар’єри», організований Корпорацією «Артеріум», де дізналися про кар’єрні можливості в компанії, а також побували на фармацевтичному виробництві. Співробітники привітно зустріли третьо- і четвертокурсників, що навчаються за бакалаврською освітньо-професійною програмою «Біотехнолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші біотехнологи на Днях кар’єри Корпорації «Артеріум» 08 квітня 2024

Традиційний Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ»: пропозиції 2019 року

14 листопада в університеті відбувся традиційний Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ», на якому наші студенти отримали можливість поспілкуватися з фахівцями найкращих підприємств, дізнатися про критерії відбору персоналу та подати своє резюме на відкриті вакансії. Ярмарок уже став помітною подією і збирає все більше учасників, які користуються можливістю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційний Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ»: пропозиції 2019 року 14 листопада 2019

Підсумкова атестація на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ

На відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ триває підсумкова атестація. Насиченим, емоційним й важливим став цей період для студентів четвертого курсу спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» та учнів професії «Агент з організації туризму. Адміністратор». Студенти групи Т-41 складали два випускних і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумкова атестація на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ 06 лютого 2020