Н У Х Т

Четвертокурсник кафедри технології зберігання і переробки зерна проходить практику на провідному підприємстві Республіки Казахстан

07 лютого 2017

Четвертокурсник кафедри технології зберігання і переробки зерна проходить практику на провідному підприємстві Республіки Казахстан

Колективи кафедр університету активно працюють над розширенням кола партнерських зв’язків, як із вітчизняними, так і зарубіжними колегами. Завдяки цьому наші студенти мають змогу проходити практику на провідних підприємствах і за кордоном.

Зокрема, студент 4 курсу кафедри технології зберігання і переробки зерна Валентин Чорний був направлений на одне з провідних зернопереробних підприємств Республіки Казахстан. Концерн «Цесна-Астик» - підприємство, яке входить до сотні найбільших компаній Казахстану. Асортимент продукції підприємства нараховує понад 200 найменувань, в тому числі: борошно пшеничне сортове, макарони, хлібобулочна продукція, крупи, комбікорми, а також серія «Продукти здоров'я».

У день оформлення його зустріла генеральний директор ТОВ «Концерн «Цесна-Астик» Гульнара Каленова, яка була приємно вражена, що на їхнє підприємство прибув студент із України для проходження практики.

Наш студент скористався наданою можливістю розібратися зі всіма журналами та звітностями, які є на заводі, детально познайомитися з роботою елеватора, борошномельного заводу №1, ТОВ «КОНЦЕРН «Цесна-АСТИК», борошномельного заводу №2, ТОВ «Акмолі-ДІРМЕН», комбікормового заводу концерну «Цесна-АСТИК» виробничою потужністю 200 тонн на добу розсипних і 100 тонн на добу гранульованих комбікормів, а також макаронної фабрики, розміщених на території підприємства.

Виробничі об'єкти підприємства оснащені сучасним високотехнологічним обладнанням компаній «Buhler», «Wachtel», «Fawema», «Ocrim» та інших провідних світових виробників, що при подальшій співпраці сприятиме підвищенню якості підготовки наших студентів.

Опублікований: 07-02-2017
Читайте також:
Уряд визначив осіб, які сформують склад НАЗЯВО…

Кабмін затвердив персональний склад Конкурсної комісії з відбору членів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Відповідне розпорядження було прийняте 31 січня 2018 року під час засідання Уряду, - інформує прес-служба Міносвіти. До складу комісії увійшли 9 осіб – представники європейських організацій, асоціації студентів, роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд визначив осіб, які сформують склад НАЗЯВО… 02 лютого 2018

Профорієнтаційна зустріч у Васильківському ліцеї

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Махинько провела профорієнтаційний захід у Васильківському ліцеї № 6 (м. Васильків, Київської обл). Під час зустрічі з учнями 11 класу викладачка надала загальну інформацію про наш університет і більш детально ознайомила зі спеціальністю 181 «Харчові технології».  Крім тог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч у Васильківському ліцеї 13 вересня 2023

Вебінар від фахівців ТОВ «Лесаффр Україна» для викладачів і аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі та здобувачі освітнього ступеня «Доктор філософії» кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у вебінарі, організованому ТОВ «Лесаффр Україна». Компанія «Лесаффр» є одним із провідних виробників дріжджів у світі, яка постійно працює в напрямі підвищення якості продукції, сприяє розробленню нових технологій, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар від фахівців ТОВ «Лесаффр Україна» для викладачів і аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 жовтня 2021

Практику неформальної освіти реалізували здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

В освітній діяльності нашого університету поєднуються засади формальної, неформальної та iнформальної освіти. Формальна освіта нашими студентами здобувається за освітніми програмами відповідно до освітніх ступенів, галузей знань, спеціальностей i передбачає досягнення ними визначених стандартами освіти результатів навчання відповідного рівня освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практику неформальної освіти реалізували здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» 30 грудня 2022