Н У Х Т

Чергова перемога студентів-фінансистів

20 квітня 2018

Чергова перемога студентів-фінансистів

16-17 квітня у Миколаївському національному аграрному університеті відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» за спеціалізацією «Страхування».

У конкурсі взяли участь 67 учасників, із яких лише 18 найсильніших пройшли у другий тур. В числі фіналістів достойно представила результати наукового дослідження на тему «Вплив страховиків з іноземним капіталом на розвиток страхового ринку України» студентка першого курсу магістратури спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Юлія Цвіль, за що і отримала диплом ІІ ступеня.

Щиро вітаємо Юлію та її наукового керівника, професора Ладу Шірінян і бажаємо подальших творчих успіхів та нових перемог!

Опублікований: 20-04-2018
Читайте також:
Весняний хімічний лекторій на кафедрі харчової хімії

Наші майбутні студенти – учні випускових класів, вже неодноразово мали змогу поєднати підготовку до ЗНО з цікавими лекціями з хімічних дисциплін на кафедрі харчової хімії. Про це свідчить неабияка популярність зимових хімічних лекторіїв, де майбутні вступники розглядали складні завдання, знайомилися з новітніми харчовими технологіями, куштували сма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весняний хімічний лекторій на кафедрі харчової хімії 12 квітня 2019

Гостьова онлайн-лекція на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-туристичного та ресторанного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка продовжує добру традицію щодо проведення гостьових лекцій у онлайн-форматі. У рамках вивчення здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова онлайн-лекція на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 31 жовтня 2023

Про харчове шахрайство і захист продуктів харчування дізнавалися наші фахівці

«Харчове шахрайство і захист продуктів харчування» – такою була тема чергового вебінару від «Bureau Veritas Ukraine», до якого долучилися викладачі й науковці нашого університету. Спікером виступив керівник Департаменту навчання «Бюро Верітас Україна», доктор біологічних наук Іван Соколов. Досвідчений фахівець спеціалізується на: системах менеджме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчове шахрайство і захист продуктів харчування дізнавалися наші фахівці 15 липня 2020

Заочникам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства присвоєний освітній рівень «Магістр»

Сьогодні на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів заочної форми навчання. Усі доповідачі чітко і лаконічно представили результати своєї експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання. Студенти проявили кмітливість, ерудицію та обізнаність, відповідаючи н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочникам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства присвоєний освітній рівень «Магістр» 21 червня 2018