На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Олександра Рожно та Миколи Петренка.
Дисертаційна робота Олександра Рожно «Розроблення технології безглютенових макаронних виробів» була виконана під керівництвом професора кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віри Юрчак; дисертаційна робота Миколи Петренка «Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики» виконана під керівництвом професора кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Антонелли Дорохович.
Підтримати дисертантів прийшли викладачі та аспіранти кафедр технології хлібопекарських і кондитерських виробів, технології зберігання та переробки зерна, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й ін.
Офіційні опоненти – завідувач кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів Одеської національної академії харчових технологій Катерина Іоргачова, завідувач кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Харківського державного університету харчування та торгівлі Ольга Самохвалова, професор кафедри технологій переробних і харчових виробництв Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка Ольга Шаніна, доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Одеської національної академії харчових технологій Ольга Макарова дали позитивні відгуки на дисертаційні роботи та відзначили актуальність тем, практичну цінність і високий рівень проведених досліджень.
За результатами захисту робіт члени ради присудили дисертантам науковий ступінь кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.01 – «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів».
Вітаємо науковців!