Н У Х Т

Агітаційний автопробіг у м. Канів викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

24 вересня 2018

Агітаційний автопробіг у м. Канів викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

20 вересня 2018 року відбувся автопробіг до шести шкіл, які підпорядковані Канівській міській раді Черкаської області. Гідно представляли університет відповідальний за профорієнтаційну діяльність та працевлаштування випускників Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Кириленко, доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїду та аспірант першого року навчання Олександр Руденко, який навчається за освітньо-науковим ступенем «Доктор філософії», спеціальність 181 «Харчові технології».

Під час зустрічей зі школярами 9-х, 10-х і 11-х класів викладачі кафедри ознайомили їх із перевагами навчання у столичному закладі вищої освіти.

Неабиякий інтерес викликав у школярів перелік 22 спеціальностей університету, адже після здобуття вищої освіти у НУХТ з’являється широкий спектр у виборі місця роботи, так як у м. Каневі та області велика кількість харчових підприємств.

Всім старшокласникам було повідомлено про набір слухачів на Підготовчі курси за програмою зовнішнього незалежного оцінювання та  можливість, після успішного закінчення курсів, отримати додаткові бали до сертифікатів ЗНО відповідно до обраної спеціальності.

Крім того, всі учні дізналися про бонусну програму, яка дозволяє учасникам Всеукраїнської олімпіади НУХТ нараховувати додаткові бали до оцінки сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання з одного відповідного предмета при розрахунку конкурсного бала в НУХТ в обсязі від 1 до 20 балів.

Учні були запрошені на День відкритих дверей НУХТ, який відбудеться 6 жовтня 2018 року, і ознайомлені з програмою заходу, під час якого більшість випускових кафедр будуть проводити майстер-класи.

Найбільший інтерес викликали у школярів обговорення стратегії вибору спеціальності, академічний рейтинг ЗВО України, а також культурно-масове та спортивне життя наших студентів у позанавчальний час.

Опублікований: 24-09-2018
Читайте також:
Акцент – на розвиток комунікативних навичок здобувачів

23 лютого відбулося відкрите заняття доцентки кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольги Неживої з дисципліни «Друга іноземна мова» у збірній групі ГС 3-5, 3-6 на тему «Eine Sоюtadt / Region vorstellen». Заняття проводилося у режимі відеоконференції на платформі Zoom. Навчальний матеріал подавався через опцію «демонстрація екрану» у вигл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Акцент – на розвиток комунікативних навичок здобувачів 27 лютого 2024

Перемога у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства»

Кафедра економіки і права взяла участь у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства» за ступенями вищої освіти «бакалавр» і «магістр». Конкурс проходить на базі Харківського-національного автомобільно-дорожнього університету (факультет управління та бізнесі). Від кафедри були п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемога у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства» 01 травня 2023

Нове магістерське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Захистили магістерські кваліфікаційні роботи здобувачі вищої освіти денної та заочної форм навчання, які навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Роботу екзаменаційної комісії очолила кандидатка технічних наук, начальниця технологічної лабораторії виробничих цехів №7-8 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове магістерське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 27 лютого 2023

Уперше ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з фізики відбувся дистанційно

Уперше в історії кафедри фізики ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з фізики відбувся дистанційно з використанням платформи відеоконференцій Zoom. Під час олімпіади школярам були запропоновані 10 завдань різного рівня складності, які оцінювались від 5 до 15 балів. Після відведеного часу на виконання завдань (80 хвилин), майбутні здобувачі вищої о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уперше ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з фізики відбувся дистанційно 29 травня 2020