Н У Х Т

39 студентів-маркетологів захистили своє право на звання «магістр з маркетингу»

01 березня 2018

39 студентів-маркетологів захистили своє право на звання «магістр з маркетингу»

Засідання Екзаменаційних комісій із захисту магістерських робіт зі спеціальності 075 «Маркетинг» для магістрантів кафедри маркетингу стали вирішальними днями у професійному становленні та кар’єрному зростанні.

39 студентів-маркетологів захистили своє право на звання «магістр з маркетингу», 9 – із відзнакою. Роботи Марини Кабак, Вікторії Черкасової, Ганни Софійченко та Ірини Долішньої визнані найкращими, а їх автори рекомендовані до вступу в аспірантуру.

Цьогоріч теми магістерських робіт охопили широкий спектр напрямків маркетингової науки: поведінка споживачів, стратегічний маркетинг, конкурентоспроможність підприємств, інтернет-маркетинг, мерчандайзинг, маркетингова комунікаційна політика та комплекс маркетингу підприємств харчової промисловості.

У ході захисту магістранти презентували маркетингові дослідження відповідно тематиці кваліфікаційних робіт, пропонували маркетингові заходи щодо покращання виробничо-господарської діяльності підприємств харчової промисловості та висвітлювали пріоритетні напрямки розвитку технологій маркетингу на підприємствах.

Студенти показали високий рівень підготовки з фаху, який може забезпечити тільки якісна освіта на кафедрі маркетингу НУХТ. Знання маркетингових технологій, впевнені відповіді, креативні ідеї, наукові думки – це результат підготовки конкурентоспроможних фахівців високої кваліфікації, яких вимагає сучасний ринок праці. 

Опублікований: 01-03-2018
Читайте також:
Гостьова лекція від експерта про перехід до циркулярної економіки

На кафедрі автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління в рамках дисципліни «Стратегія цифровізації підприємств» відбулася гостьова лекція «Перехід до циркулярної економіки», яку прочитав відомий в Україні експерт по циркулярній економіці, виконавчий директор і аналітик даних Waste Ukraine Analytics Андрій Гнап. Лекція відбулася у фо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від експерта про перехід до циркулярної економіки 08 листопада 2023

Гостьова лекція для набуття комунікативних навичок майбутніми підприємцями і маркетологами

На запрошення кафедри маркетингу 24 травня випускниця Навчально-наукового інституту економіки і управління Валерія Кушнерчук, менеджерка з розвитку бізнесу European Business Association прочитала цікаву та змістовну гостьову лекцію «Емпатична комунікація в умовах нової реальності». Спікерка поділилась цінним практичним досвідом ведення успішних пе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для набуття комунікативних навичок майбутніми підприємцями і маркетологами 25 травня 2023

Тонкощі концепції державного забезпечення якості лікарських засобів

Як відомо, кожний лікарський препарат для впровадження на ринок і медичного застосування не може оминути таку важливу стадію як реєстрація. Тож цього разу в рамках вивчення дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології» увазі магістрантів, а також викладачів кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ), була представлена ознайомча лекція, яку з почит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі концепції державного забезпечення якості лікарських засобів 21 травня 2021