Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з напряму «Експертиза харчових продуктів»

    На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 13.10.15 р. № 1079 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2016/2017 н.р.»  та відповідно до Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук,  затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 21.02.2012р. № 202 та  зареєстрованого  у  Міністерстві  юстиції України 13.03.2012 р.  за  № 389/20702 з метою підтримки обдарованої студентської молоді та активізації науково-дослідної роботи студентів університету ОГОЛОШУЄМО  Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з напряму «Експертиза харчових продуктів».

    На конкурс приймаються роботи, що стосуються експертизи харчових продуктів, розробки нових методик оцінки безпечності та якості харчових продуктів, впровадження систем управління якістю та безпечністю на підприємствах харчової промисловості України.

    Вимоги до робіт...

    Роботи приймаються до 26 січня 2017 року (за поштовим штампом: м. Київ, 01033, вул. Володимирська, 68).

    Конт. тел.: Грищенко Анна Миколаївна +38067-459-16-60

                      Харгелія Дар’я Дмитрівна     +38099-555-54-98