Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»

    Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1193  від 21.10.2014 р. "Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2016/2017 н.р. Національний університет харчових технологій затверджено базовим вищим навчальним закладом із проведення Другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа». 

    Для участі у Конкурсі необхідно до 26 січня 2017 року (за поштовим штемпелем) надіслати наукові студентські роботи переможців першого туру Конкурсу.

    За результатами другого туру конкурсу 22 - 23 березня 2017 р. у Національному університеті харчових технологій відбудеться підсумкова наукова конференція. В межах конференції претенденти на перемогу повинні захистити наукову роботу у формі доповіді. Кращі студентські наукові роботи будуть нагороджені дипломами і грамотами.

    Студентські наукові роботи мають відповідати вимогам, визначеним наказом МОНмолодьспорту України № 202 від 21.02.2012 р. та наказом МОН України № 1266 від 20.10.2016 р. Вимоги до оформлення та подання наукових робіт.

    Відповідно до наказу МОНмолодьспорту України № 202 від 21.02.2012 р.:

    o У Конкурсі можуть брати участь студенти вищих навчальних закладів України III–IV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування, у тому числі іноземці, які навчаються у цих навчальних закладах.

    o Конкурс проводиться у два тури: перший тур – у вищих навчальних закладах III–IV рівнів акредитації; другий тур – у вищих навчальних закладах III–IV рівнів акредитації, визначених базовими.

    o Конкурсна комісія Вашого навчального закладу відбирає не більше трьох наукових робіт від одного ВУЗу за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» , та надсилає їх галузевій конкурсній комісії до Національного університету харчових технологій  до 26 січня 2017 р.

    o Авторам кращих наукових робіт галузева конкурсна комісія надсилає запрошення для участі в підсумковій науковій конференції для наукової доповіді та захисту роботи. Підсумкова конференція відбудеться 22 – 23 березня 2017 р. Автор наукової роботи, який не брав участі в підсумковій науковій конференції, не може бути претендентом на нагородження.

    Контакти:

    Оргкомітет Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю "Готельно-ресторанна справа",  кімн. З-2.
    Національний університет харчових технологій,
    вул. Володимирська, 68, м. Київ, 01033

    (044) 287-90-11, 287-90-12 Шаран Лариса Олександрівна, Голікова Тетяна Петрівна.